Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pesedistii nu sunt chiar batuti in cap. Cu reactia rapida stau mai prost. Dupa ce au ridicat frumusel manuta si au votat interimatul Rovanei Plumb, social-democratii se plang acum ca au fost manevrati atat de colega lor, cat si de Gabriel Oprea.

La cateva ore dupa sedinta Biroului Permanent, pesedistii au inceput sa vada noua situatie din partid cu alti ochi. „Am fost victimele unui santaj”, reclama social-democratii, sustinand ca abia acum au inteles insistenta cu care Rovana Plumb l-a tot periat pe Gabriel Oprea in perioada in care Victor Ponta s-a aflat in Turcia. „Am inteles partea in care Oprea ne-a spus ca sustine in continuare Guvernul, daca Ponta ramane premier. Nu era o noutate. Cred insa ca a mers prea departe cand a cerut-o si pe Rovana Plumb presedinte al PSD. A profitat de faptul ca nu vrem sa plecam de la guvernare, ca sa o impuna pe Rovana. Daca nici asta nu este santaj… La intelegere cu Rovana ne-a pus cu spatele la zid”, ne-a declarat un vicepresedinte PSD.


Liviu Dragnea nu vrea sa lase partidul pe mana tandemului Plumb-Oprea

In loc sa-l intimideze, presiunea lui Gabriel Oprea l-a indarjit si mai tare pe Liviu Dragnea, acesta lasand sa se inteleaga ca nu va tine cont de votul din BPN si isi va depune si el candidatura la Comitetul Executiv National. Dragnea a luat aceasta decizie dupa o intalnire cu mai multi lideri din teritoriu, care i-au promis ca il vor sustine. „Sunt deja hotarat, dar anuntul in fac cand cred eu. Eu sunt hotarat”,a declarat coordonatorul politic al PSD.

Zgonea ataca din luna de miere

Aspirant la prima functie din Partidul Social Democrat, Valeriu Zgonea loveste in toata conducerea partidului si cere organizarea unui Congres Extraordinar. „Suntem intr-o situatie de criza… cu liderul inculpat si viceliderul condamnat pentru coruptie. (…) Este nevoie de o reforma profunda in PSD dupa ce seful partidului si premierul Victor Ponta a fost acuzat de coruptie”, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, intr-un interviu acordat Associated Press.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.