Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu urmează să fie numită, la Comitetul Executiv de miercuri, preşedinte interimar al PSD Bucureşti, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Propunerea ca Ecaterina Andronescu să preia, interimar, preşedinţia PSD Bucureşti va fi făcută de Victor Ponta, sub argumentul pregătirii alegerilor locale care vor avea loc la începutul lui iunie.

PSD Bucureşti este condus, din iulie anul trecut, de un birou coordonator format din Victor Ponta, Adrian Năstase, Ion Iliescu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu.

Conducerile unor filiale de sector au fost şi ele înlocuite, coordonarea lor fiind preluată de vicepreşedinţi ai partidului. De asemenea, Eugen Bejinariu a preluat, interimar, atribuţiile de secretar executiv al PSD Bucureşti.
Integral pe MediafaxComentarii

hihihi fara ievanghelie canci un milion jumate de voturi. Tigan agramat, dar harnic muncitor in interesul partidului, cu metodele partidului...altfel dispareau de mult!

8 februarie 2012 12:56

piratul mai bine cu hoti astia decat cu ponta sluga lui nastase, vanghelie iubaretul care este, abramburica care a desfintat la propriu invatamantul romanesc si care vroia facultate fara bac, guzganul rozaliu prieten cu omar haisam, antonescu la pachet cu patriciu, orban , etc....., va stie lumea , dar nu are pe cine alege. chir asa care este cota pnl-ului la aceasta ora, si cum veti castiga in colegiile cu candidati pnl ? pe ce va bazati ? pe ura romanilor fata de pdl ? ura este fata de toata clasa politica si nu numai de pdl, mai citeste o data si nu uita.

8 februarie 2012 11:08

MARIAN da ma piratule o sa cistige udrea ca e mai BLONDA! ha ha

8 februarie 2012 11:01

nelu Cucoană fugi din clica de proști .Felul în care a fost mazilit un semianalfabet nu vă face cinste de țineți sus și tare că sunteți culți .Să dai jos un analfabet prin miljoace analfabete e descalificant pentru voi .

8 februarie 2012 10:59

piratul a-ti pierdut deja bucurestiul, va face exact ca in invatamant : distruge, distruge, distruge. succese marete va asteapta daca nu mergeti la anticipate, veti face alegerile din buzunarul vostru si nu din contracte cu statul. acum sunt alti la furat.

8 februarie 2012 10:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.