Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Chiar dacă mai este foarte puțin timp până când Brigitte Sfăt va deveni doamna Năstase, încă mai este confundată cu Amalia, fosta soție a tensimenului Ilie Năstase. Ultima pățanie de genul acesta, a avut loc chiar ieri când jurnaliștii străini au făcut din nou această gafă.

Extrem de elegantă, Brigitte Sfăt a pășit la brațul lui Ilie Năstase la Gala Premiilor Laureus, eveniment defășurat la Londra. Frumusețea româncei nu a trecut neobservată, așa că fotografii au năspustit pe Ilie Năstase și partenera lui. Se pare însă că au dat-o în bară atunci când au scris explicația fotografiilor publicate, spunând că frumoasa brunetă este de fapt Amalia, fosta soție a tenismenului.

Brigitte Afăt a purtat o o superbă rochie de culoare roşie, bătută cu trandafiri, pentru care a plătit suma de 1200 de euro. Se pare că recomandarea i-a fost făcută de către o altă româncă frumoasă și celebră, Mădălina Ghenea.

Integral pe LibertateaComentarii

iani Diferenta dintre cele doua femei este de la cer la pamint.Amalia este o frumoasa,o femeie adevarata din toate punctele de vedere.Sfat,o nimeni cu antecedente de tot felul.Rusine,Ilie.

8 februarie 2012 18:02

alior asa se-ntampla ! cand craiul nostru iliuta, schimba muierile, precum isi schimba , camasile ! aviz amatorilor !

8 februarie 2012 11:15

UNFORGIVEN parca il si vad pe Ilie dand replica imediat: "Nu vezi bah in mortzii ma-tii ca asta-i alta" !!! PS: Oare chiar e ???

8 februarie 2012 11:08

sile 2 penibili...bunicuta asta isterica de Nastase crede ca parnaista asta e indragostita de el....poate de banii lui si de avantajele pe care i le face....astia chiar nu se uita in oglinda....pacat

8 februarie 2012 10:05

Papa Ah, nu e nimic serios, toate cutiile goale de pantofi si toate fundurile de autobuz seamana perfect între ele, nu vad nici o gafa.

8 februarie 2012 9:55

Hamlet cum dracu sa o confunzi pe botoxata asta cu fosta doamna Nastase,,,,?!?!

8 februarie 2012 9:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.