Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Chiar dacă mai este foarte puțin timp până când Brigitte Sfăt va deveni doamna Năstase, încă mai este confundată cu Amalia, fosta soție a tensimenului Ilie Năstase. Ultima pățanie de genul acesta, a avut loc chiar ieri când jurnaliștii străini au făcut din nou această gafă.

Extrem de elegantă, Brigitte Sfăt a pășit la brațul lui Ilie Năstase la Gala Premiilor Laureus, eveniment defășurat la Londra. Frumusețea româncei nu a trecut neobservată, așa că fotografii au năspustit pe Ilie Năstase și partenera lui. Se pare însă că au dat-o în bară atunci când au scris explicația fotografiilor publicate, spunând că frumoasa brunetă este de fapt Amalia, fosta soție a tenismenului.

Brigitte Afăt a purtat o o superbă rochie de culoare roşie, bătută cu trandafiri, pentru care a plătit suma de 1200 de euro. Se pare că recomandarea i-a fost făcută de către o altă româncă frumoasă și celebră, Mădălina Ghenea.

Integral pe Libertatea