Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 700 de oameni sunt blocaţi de mai bine de 30 de ore într-un tren care venea de la Galati spre Bucureşti. Trenul a fost adus din nou în Gara Făurei din Judeţul Brăila.

Oamenilor le-au fost aduse alimente, apă şi aspirină, iar autorităţile fac tot posibilul ca trenul să ajungă din nou în gara din Galaţi.

În garnitură sunt şi câţiva membri ai echipei de fotbal Oţelul Galaţi care urmau să plece ieri dimineaţă de pe Aeroportul Băneasa în cantonament în Spania.


Comentarii

ana cum eate posibil asemenea lucru in mileniul 3?! santem de rasul rasului. trebuie sa plec urgent in cipru si nu am posibilitatea sa ajung din tulcea la bucuresti.

13 februarie 2012 10:06

ana da, asta-i opera lui Base si a lui Boagiu! unde sunt utilajele pe care, cica, s-au cheltuit miliarde de lei ? In ce tara a Uniunii Europene, se mai curata drumurile cu lopata, cum incerca sa ne impresioneze Boc ? In ce tara se mai sta in tren cate 40-50 ore pana vin echipele de interventie sa deblocheze ? numai in Romania !! si, cu toate astea, Basescu se incapataneaza sa ne convinga ca totul este bine! de parca noi am fi toti niste handicapati, niste retardati si nu suntem in stare sa filtram si sa cernem informatia de realitate!

8 februarie 2012 11:15

Puiu Bai, daca nu aveti o poza de la fata locului, nu dati vechituri ca va faceti de ras!!!!! Linia ferata Buzau-Faurei-Braila este electrificata nu ca cea din poza! Va-ti facut de cacao!!!!!!!

8 februarie 2012 9:53

alice aceasta este tara baseasca ! boagiu sa mai multumeasca academiei de film, gradinii zoologice, podului grand etc....................

8 februarie 2012 9:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.