Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Socrul fostului preşedinte Traian Băsescu, Gheorghe Andruşca, în vârstă de 96 de ani, care era internat la un cămin de bătrâni din localitatea suceveană Ilişeşti, a decedat joi, trupul neînsufleţit al acestuia fiind depus la Biserica ”Sfânta Treime” din cartierul Burdujeni din Suceava.

Gheorghe Andruşca a murit, joi după-amiază, la căminul de bătrâni din Ilişeşti, trupul acestuia fiind depus la Biserica ”Sfânta Treime” din cartierul Burdujeni din municipiul Suceava. informează Mediafax.

Socrul fostului preşedinte va fi înmormântat sâmbătă, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, care a precizat că Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, sunt în drum spre Suceava.

Gheorghe Andruşcă, în vârstă de 96 de ani, era internat din 2012 la un cămin de bătrâni din localitatea suceveană Ilişeşti.

Soacra lui Traian Băsescu, Aurora Andruşca, a murit în anul 2012, la vârsta de 83 de ani, femeia suferind de boli cronice.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Pute A fost la camin ,nici de el nu a putut avea grije ??!!Rusinos d-le pres.Dumnezeu sa-l odihneasca!!

10 iulie 2015 7:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.