Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Se pare că medicul Conrad Murray le-a ascuns informaţii anchetatorilor, care au ieşit la suprafaţă, după cum anunţă experţii. Murray i-a administrat Propofol lui Michael Jackson după ce acesta a murit.

Potrivit unui specialist chemat să facă mai multe teste şi să depună apoi mărturie, după ce Regele muzicii pop a încetat din viaţă, Propofolul încă îi curgea în vene prin cateter - ceea ce arată că Michael Jackson n-ar fi putut să-şi administreze singur anestezicul. De asemenea, potrivit mai multor teste, cântăreţul nu ar fi putut să moară bând soluţia, pentru că aceasta este metabolizat în ficat înainte să ajungă în sânge.

Mai mult, expertul a afirmat că medicul Conrad Murray a lipsit mai mult timp de lângă Jackson, altfel ar fi observat că artistul nu mai respira şi că inima i se oprise, scrie People.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.