Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Statele Unite îl vor trimite în Bulgaria pe Richard Morningstar, trimisul special american pentru Eurasia în domeniul energetic, pentru discuţii detaliate cu autorităţile bulgare privind exploatarea gazelor de şist, a anunţat duminică secretarul de stat american, Hillary Clinton.

Experţii care îl vor însoţi pe Morningstar vor prezenta bulgarilor cele mai avansate tehnologii de exploatare a zăcămintelor de gaze. Hillary Clinton a efectuat duminică o vizită de lucru de câteva ore la Sofia, printre subiectele discutate cu autorităţile bulgare aflându-se şi colaborarea în domeniul militar, situaţia din Orientul Mijlociu, progresele realizate de Bulgaria în domeniile justiţie şi drepturile minorităţii rome.

În cadrul unei conferinţe de presă comune cu secretarul de stat american, premierul bulgar Boiko Borisov a anunţat că ţara sa va menţine moratoriul asupra exploatării gazelor de şist. “Am subliniat că protecţia mediului şi menţinerea naturii noastre într-o stare bună pentru generaţiile următoare se află pe primul loc. De aceea, şi moratoriul impus asupra exploatării gazelor de şist va rămâne până când societatea nu va fi convinsă că această tehnologie este sigură şi nu pune în pericol mediul”, a afirmat Borisov.Integral pe Ziua VecheComentarii

GU Toate imperiile au un momemt de cadere. Fata de impeiul Bizantin cacatii de americani sunt 0, si totusi a cazut. Abia astept caderea handicapatilor mintali americani. Un stat infiintat doar prin sange, iar sangele cere sange.

7 martie 2012 19:52

Mihai Futziurius @Marcus Furius - Vestea proasta e ca ei s-au format ca stat (pe spinarea altora) Vezi WWI, WWII si toate conflictele ce au urmat. Divide et impera. SI Israelul este un puternic sustinator al politicii lor.

7 martie 2012 17:39

adyyon http://www.youtube.com/watch?v=9OGu2ylErNk http://www.gaslandthemovie.com/whats-fracking solutii:se pot trimite informatiile din mesaj prin e-mail tuturor firmelor din zonele care pot fi afectate,care se folosesc de apa [firme de sucuri,lapte,apa imbuteliata,etc ].Simplu,nu?Aa si sa nu uit,contactarea UE pentru a arata ce se petrece pe pamanturile Uniunii.Nu prea cred ca or sa le placa poluarea apelor in conditiile in care apa va fi o resursa strategica in viitor.

13 februarie 2012 23:18

Marcus Furius Poate preluam si noi exemplul asta al bulgarilor (si cu Rosia Montana si cu gazele de sist)despre care zicem in mod constant ca sunt mai fraieri ca noi.Americanii (evreii-Morningstar=Morgenstern) testeaza pe altii toate "tehnologiile" astea bengoase si daca le iese,incep si ii taxeaza la consum,daca ii baga in cofa tot aia sunt de vina ca n-au avut noroc.Ca orice popor si americanii trebuie sa invete sa se autointretina nu sa-i intretina altii.

8 februarie 2012 0:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.