Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Designerul Karl Lagerfeld, designerul casei Chanel, a vorbit într-un interviu recent despre cântăreaţa britanică Adele, despre care a spus că este "puţin prea grasă".Karl Lagerfeld, supranumit "Kaiser-ul modei", este renumit pentru declaraţiile sale şocante şi pentru faptul că are opinii tranşante. În trecut, celebrul designer a spus: "Nimeni nu vrea să vadă femei plinuţe", informează hollywoodreporter.com.

Ulterior, Lagerfeld şi-a schimbat părerea şi a distribuit în sesiunile fotografice ale casei Chanel câteva fotomodele supraponderale şi a angajat-o apoi pe cântăreaţa americană Beth Ditto, a cărei siluetă este departe de canoanele actuale, pentru a patrona una dintre petrecerile casei sale de modă, Fendi.

De această dată, în vizorul creatorului german s-a aflat cântăreaţa britanică Adele. "Persoana în vogă în această perioadă este Adele. Ea este puţin prea grasă, dar are o faţă frumoasă şi o voce divină", a declarat Lagerfeld într-un interviu acordat publicaţiei Metroday.

Hollywod Reporter a reţinut şi alte declaraţii frapante ale designerului german, făcute cu ocazia aceluiaşi interviu, iar printre acestea se află fraze precum: "Nimeni nu vrea ca Grecia să dispară, dar grecii au nişte obiceiuri cu adevărat dezgustătoare. Italienii la fel".
Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.