Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gigi Becali a precizat că va discuta cu antrenorul Ilie Stan pentru a-i transmite unele sfaturi pe care le-a învăţat de la tehnicianul Dan Petrescu.

"Am învăţat un lucru foarte important de la Dan Petrescu şi o să-i spun şi lui Ilie. Dan Petrescu mi-a spus că la fotbal cel mai important e să-i faci unui jucător o evaluare, pe ce post joacă. Tatu de exemplu, eu o să-i spun, să facă ce vrea, dar Tatu este atacant, nici stânga, nici dreapta. Trebuie să-i spună şi lui Mihai Costea să facă presing, că nu ne jucăm, nu suntem la Craiova", a adăugat el.

Finanţatorul stelist i-a anunţat pe jucători şi pe membrii stafului că nu este supărat după partida cu Maccabi. "Am trimis soli de pace. Să nu cumva să se certe, să se arunce vina, pentru că se crează tensiuni şi nervi în meciurile astea aşa zise de umilinţe. Le-am transmis că nu sunt supărat. Nu era o echipă care să ne bată pe noi şi o să vedeţi că o să câştigăm la Bucureşti", a mai spus Becali.
Integral pe Adevărul