Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că ar fi bine ca angajaţii clubului să aducă un preot la Arena Naţională pentru a sfinţi gazonul, considerând că echipa antrenată de Răzvan Lucescu nu are noroc pe noul stadion.

"Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat aseară cu echipele româneşti în Liga Europa. Mă doare sufletul pentru Rapid, care nu a reuşit să câştige sau să facă un egal măcar, care ar fi fost foarte bun, dar se pare că nu avem noroc pe Arena Naţională. Cristi ( nr. directorul sportiv Cristian Costache) aţi dus şi voi un părinte pe stadion, să sfinţească gazonul? Poate ar trebui să o facem", a spus Copos.

Acţionarul grupării giuleştene consideră că Rapid mai păstrează încă şanse de calificare în 16-imile Ligii Europa. "Eu cred foarte tare în Răzvan Lucescu şi în echipă, dar trebuie să fim conştienţi că o echipă nu se formează imediat, că performanţele pe care le-am avut în 2005-2006 nu au venit imediat. Noi am făcut greşeli aseară, chiar dacă nu am avut curaj, nu am avut acea atitudine necesară, dar băieţii au luptat. Nu s-a putut însă, ăsta e fotbalul. Şansele rămân, mergem la Varşovia cu gândul la victorie, apoi mai avem încă două meciuri. Au scăzut şansele de calificare, nu ştiu procentele, dar cert e că mai avem nevoie de şase puncte şi am încredere în echipă că este puternică", a afirmat oficialul giuleştean.
Integral pe Gândul