Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un poliţist de 25 de ani, din judeţul Dâmboviţa, a folosit arma din dotare ca să-şi ia viaţa. În acest moment doar medicii îl mai pot salva, după ce a ajuns în comă la Spitalul Universitar din Capitală.

Un caz similar a avut loc la Constanţa. Tânărul, ofiţer la Brigada de Combatere a Crimei Organizate, a fost găsit de colegul de apartament într-o baltă de sânge. A murit la spital, câteva ore mai târziu.

Ofiţerul de la BCCO Constanţa a fost scos de medici în stare gravă, din apartamentul în care locuia. Pentru că a pierdut mult sânge a fost dus de urgenţă la spital.

La faţa locului au sosit mai mulţi procurori au început să ancheteze cazul.

Ofiţerul închiriase apartamentul, împreună cu un coleg şi stăteau de aproape o lună. Amândoi erau acasă, iar când s-a întâmplat tragedia, colegul ofiţerului a fost primul care a sunat la 112.

Din păcate însă ofiţerul s-a stins la câteva ore după ce a ajuns la spital.

Un alt poliţist din Găeşti, judeţul dâmboviţa, a recurs la acelaşi gest extrem, iar medicii au încercat din răsputeri să-l ţină în viaţă.

Timp de aproape o oră, medicii dâmboviţeni au cerut ajutorul colegilor de la alte spitale.

Anchetatorii încearcă să afle ce la determinat pe tânăr să recurgă la gestul extrem.

Poliţiştul era angajat la secţia din Găeşti, judeţul Dâmboviţa. Apropiaţii spun boala de care suferă mama lui să fi fost motivul pentru care tânărul nu a vrut să mai trăiască.