Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un poliţist de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa a ajuns în stare gravă la spital, duminică după-amiază, după ce s-ar fi împuşcat în cap cu arma din dotare, informează Mediafax.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, un poliţist a fost găsit împuşcat în cap în apartamentul în care locuieşte, situat pe Bulevardul 1 Mai din municipiul Constanţa, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, în stare foarte gravă.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, tânărul de 24 de ani a absolvit în 2014, iar de atunci a fost angajat la BCCO Constanţa.

Procurorii spun că, duminică după-amiază, el a luat pistolul din dotare şi s-a împuşcat în cap, zgomotul fiind auzit de colegul său de apartament, care lucrează tot la BCCO Constanţa.

Acesta a sunat la 112, iar acolo s-a deplasat un echipaj SMURD, care i-a acordat primele îngrjiri rănitului, după care l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost internat în stare gravă.

Poliţistul locuia de o lună în apartamentul respectiv, cu chirie, el nefiind originar din Constanţa.

Anchetatorii spun că deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care tânărul ar fi recurs la acest gest, nefiind găsit vreun bilet care să îl explice.