Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Echipa feminină de tenis de masă a României s-a oprit în optimile Jocurilor Europene de la Baku, după ce a fost învinsă de naționala Suediei, cu scorul de 3-1.

România a fost reprezentată la proba pe echipe de sportivele Elizabeta Samara, Camelia Poștoacă și Bernadette Szocs.

Camelia Poștoacă a pierdut primul meci, cu Linda Bergstrom, scor 1-3. Elizabeta Samara, cel mai bine cotată jucătoare a tricolorelor, a pierdut de asemenea în fața sportivei Matilda Ekholm, cu scorul de 0-3.

Citește și România, locul 4 la turneul de fotbal pe plajă din Egipt. A pierdut la scor finala mică!

Condusă cu 2-0, România a revenit, în meciul de dublu, și a dus scorul la 1-2. În partida decisivă, la simplu, Bernadette Szocs nu a reușit să aducă punctul egalării, fiind învinsă cu 3-2.

Tot la tenis de masă, echipa masculină va juca, în optimi, împotriva selecționatei Portugaliei.

Integral pe România LiberăComentarii

liberalul socialist " România, locul 4 la turneul de fotbal pe plajă din Egipt. A pierdut la scor finala mică!" Cred ca kakatul de Mitoman era p acolo,. incognito...

14 iunie 2015 12:47

liberalul socialist Bai, antrenorii romani ar trebuis a se puna cu parul pe kakatul asta "mindru ca e roman", PIAZA REA a echipelor si sportivilor romani! NU EXISTA COMPETITIE SPORTIVA LA CARE APARE BOUL MITOMAN, CA ROMNIA SA NU PIARDA! Chiar nu e niciun sportiv sa-i dea un cap in gura?

14 iunie 2015 12:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.