Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţiştii de frontieră suceveni au fost nevoiţi să tragă trei focuri de avertisment pentru a reţine un grup de contrabandişti de ţigări, dar aceştia au reuşit să fugă abandonând ţigări de contrabandă în valoare de 180.000 de lei şi un autoturism de teren, transmite MEDIAFAX.

Potrivit Poliţiei de Frontieră Suceava, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Izvoarele Sucevei au observat, vineri, în apropierea frontierei de stat, în dreptul localităţii Ghicea, un grup de bărbaţi care transportau mai multe colete spre interiorul ţării.

Aceştia au fost somaţi prin voce, dar pentru că nu s-au oprit poliţiştii de frontieră au tras trei focuri de avertisment, moment în care bărbaţii au abandonat coletele şi, profitând de terenul accidentat şi împădurit, s-au dispersat în direcţii diferite.

În zona respectivă poliţiştii de frontieră au descoperit aproximativ 37 colete ce conţineau peste 18.300 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană şi un autoturism de teren Mitsubishi Soghun, înmatriculat în Marea Britanie.

Ţigările, în valoare de peste 180.000 lei, au fost confiscate, iar autoturismul dus la sediul sectorului de poliţie şi au fost anunţate şi autorităţile ucrainene pentru cercetarea în comun a cazului.