Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Uzina Dacia a devenit un proiect strategic pentru România, se arată în mesajul transmis de premierul Victor Ponta joi, cu ocazia aniversării a 10 ani de la deschiderea Centrului Internațional Logistic (AILN) al producătorului auto de la Mioveni.

Mesajul a fost prezentat de deputatul PSD Mircea Drăghici, consilier onorific al prim-ministrului pe probleme legate de industria auto și transporturi.

"Uzina reprezintă un proiect strategic fundamental pentru România, un proiect industrial care asigură o parte însemnată a exporturilor românești. De asemenea (...), uzina reprezintă un proiect esențial pentru locurile de muncă stabile de aici, de la Mioveni, precum și pentru multe alte zeci de mii de locuri de muncă din țară. (...) Al doilea mesaj important pe care vreau să-l transmit este de apreciere pentru companiile care au încredere în România, care investesc și dezvoltă proiecte importante aici. Îmi doresc și știu că țara noastră poate fi în continuare un loc atractiv pentru dezvoltarea de investiții străine și de producție industrială", se arată în mesajul premierului.Integral pe AgerpresComentarii

liberalul socialist Ce vorbesti, bai kakatule? CIND a devenit "obiectiv strategic" - ieri? De cind porimesti suturi in kuurul ala lins de tyimpiti, dsa faci autostrada pt Dacia ca e vitala pt Romania? Dar cretinii (Ponta, Dragnea, Siva...) nu si nu: ei vor autostrada "strategica: la... Alexandria! Minca-m-ai sula, boule!

4 iunie 2015 19:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.