Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rusia a declarat indezirabili 89 de oficiali din Uniunea Europeană, dintre care cinci sunt din România, potrivit unei liste apărute în presă.

Cei cinci români declarați indezirabili pe teritoriul Rusiei sunt Adrian Cioroianu, fostul ministru de externe, desemnat ambasador la UNESCO, Iulian Chifu, fost consilier al lui Traian Băsescu, Tiberiu-Liviu Chondon, şeful Statului Major al Forţelor Navale, Eugen Tomac, președintele PMP, Gheorghe Hategan, directorul general Transgaz.

Ministrul olandez de externe Mark Rutte a anunțat vineri că a primit din partea Moscovei o listă cu circa 80 de responsabili din statele UE care au fost declarați indezirabili în Rusia, printre ei regăsindu-se și liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, informează AFP.
Integral pe CotidianulComentarii

Gâgă Lipsa raţiunii este mai rar întâlnită, dar ea există totuşi, la oameni cărora, în general beţia puterii, fie ea şi interimară, le-a distrus întreg sistemul de gândire, logic sau ilogic, reducându-l la o rămăşiţă numită în termeni populari glagorie.

4 august 2015 7:42

Mitica Ce bine ar fi dacă ai colinda prin UE doar ești preș diasporei și pe noi lasă-ne ...bozgore !

14 iulie 2015 8:15

Penes Să vină razboiul sa-i vad cu arma in mana sa-si apere averile furate din truda OPINCARILOR ....

7 iulie 2015 20:55

@@GHEORGHE CRAIOVEANU, Putin l-ai uitat pe imputitul de tigan Ponta,,sau el e bolsevic ca tine ii dai voie sa intre in Rusia,,,

30 mai 2015 22:44

Moruzov Indezirabili pe teritoriul Rom aniei sunt ....Generaţile de înstrăinaţi care conduc astăzi poporul român cu ajutorul şi din îndemnul străinilor din ţară şi din străinătate – duşmani dovediţi ai poporului român prin acţiunea lor distructivă. Duşmanii neamului român s-au servit întotdeauna de unelte româneşti corupte, pentru ca românii să aibă pe cine înjura, acesta fiind singurul mod de protest la români....si ultimul pe listă Teutonul care ne vrea SCLAVII UE !

30 mai 2015 12:13

Cinci romani INDEZIRABILI, un fleac. Important e ca Rusia are un Prieten roman: Ponta. Coruptia si românii care se tem de legi juste, aplicate cu fermitate, și de posibilitatea ca țara să devină cândva o autentică democrație de tip occidental constituie principala armă pe care Rusia mizează împotriva noastră.

30 mai 2015 11:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.