Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fotbalul argentinian a avut parte de un al doilea deces în două săptămâni, după ce Cristian Gomez, în vârstă de 27 de ani, s-a prăbușit pe teren la meciul dintre Atletico Parana și Boca Unidos, din liga secundă.

Gomez, jucător al Atletico Parana, a decedat în drum spre spital, după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului pe care echipa sa îl susținea în deplasare, în fața Boca Unidos, în cadrul etapei a XVI-a a. Fotbalistul a decedat în ambulanță.

Decesul lui Gomez este al doilea din fotbalul argentinian, din ultimele două săptămâni, după ce în urmă cu câteva zile a decedat Emanuel Ortega, în vârstă de doar 21 de ani (San Martin de Burzaco). Ortega s-a lovit de un parapet de la marginea terenului în timpul unui meci din cadrul celei de a patra divizii.

În 2015 au fost înregistrate mai multe decese în fotbal, atât în America de Sud, cât și în Europa, de cele mai multe ori din cauza unor probleme cardiace.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.