Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul șef al DNA spune că faptele pentru care Liviu Dragnea a fost condamnat sunt clare. Kovesi a declarat că nu comentează decizia instanței pentru că nu este una definitivă.

De asemenea, nu a vrut să vorbească nici despre comentariile liderilor PSD.


Comentarii

mn Jhon,Jhon desi esti englez (din Buftea) ai inteles realitatea romaneasca mai bine decit 99% din romanii get-beget. Felicitari . De acord cu toate comentariile tale.

18 mai 2015 14:01

kovesi sluga + basescu la puscarie kovesi vezi ca ai probe ca sa-l bagi pe basescu 100 de ani la parnae, trebuie doar sa dai drumul la dosare sluga basista imputita !

18 mai 2015 13:18

.re Doamna Codruta, ce zic partenerii americani de cele citeva mii de intreprinderi care nu mai sint, "au disparut" Oare toate erau bune de "fier vechi". Ce zici tu care tai si spinzuri de multi ani precum procurorii din perioada 1950. Chiar nu este nici un vinovat? Ii lasi sa fure si pe urma bagi la puscarie pe cine trebuie bagat. De exemplu Adrian Nastase este judecat nu pentru subminarea economiei nationale ci pentru un nevinovat trofeu al calitatii. Ce sa mai zic de Traian Basescu care este politicianul cu cele mai multe dosare penale , peste 65 ( cred ca este un record ce trebuie trecut in cartea recordurilor). Nu ar fi mai bine sa ne lasam de meserie? Totusi nu se poate merge asa la infinit. In curind o sa ramineti fara tara, si ce este mai grav , fara pensii. Un om care munceste se va mai descurca si fara tara , dar ce o sa va faceti voi procurorii? Credeti ca va va primi vreo tara , fie ea si din Africa?

18 mai 2015 11:49

Basescu si gashca lui la puscarie! Mafioata asta ar merita puscaria pentru favorizarea infractorului- Traian Basescu- Pentru musamalizarea de dosare, Flora,Alro, si alte 68 de dosare pe care le are Mafiotul Basescu,acordare de imunitate totala mafiotului Basescu, luare bani de la Bercea mondialu, La puscarie impreuna cu Traian Basescu!

18 mai 2015 10:22

basist anti-socialist Bai kakatule de craiova, CE "dovedeste", bai boule, ca dna Laura REFUZA SA COMENTEZE. Asa cum zici chiar tu, cu "logica" ta de olimbric de kakat de hazna, nu e treaba sefei DNA sa comenteze. Dar EU pot comenta, javra imputita: TOTI stim cum s-a ajusns la "7.4 milioane": cu moti, voturi multiple, semnaturi "de la" imigrantiu, amenintari la adresa primarilor, politistilor, batrinilor, urne "mobile", cumpararea reprezentantilor observatorilor straini, spagi guvernamentale, implicarea CNA, companii furibunde a televiziunilor de partid... SI DE STAT! Exista PROBE, bai jigodie, DRagnea nu a fost condamnat pt ca asa a cerut "livuriciul" Pascat ca doar el a fost condamnat, trebua sa ii stea alaturi Mitomanul,. Kakarau, liderii(si multi primari) de la PSD si PNL

18 mai 2015 10:04

mia craiovene, tu esti un can can, un bufon psd-ist!!!!

18 mai 2015 9:21

basescu + sluga basista kovesi la puscarie Aceasta este faţa adevărată a procurorului general al României, Laura Codruţa Kovesi, slăvită şi proslăvită de preşedintele Traian Băsescu, de genitoarea sa Monica Luisa Macovei, de unii reprezentanţi ai societăţii civile şi de unii reprezentanţi diplomatici ai statelor occidentale la Bucureşti, îndeosebi de ambasadorii SUA şi Marii Britanii. Trista realitate este că Laura Codruţa Kovesi a fost promovată în epoca portocalie, ca şi alţi şefi din Parchet (DIICOT, DNA), Curtea Constituţională, servicii secrete (SRI, SIE, SPP, STS, DGIPI), ministere (Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ministerul Economiei, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Ministerul Transporturilor, Ministerul Educaţiei ş.a.) şi agenţii (ANI, ANAF ş.a.), în baza principiului nulităţilor controlabile promovat în mod deosebit de preşedintele Băsescu şi de ex-ministresa Macovei. Potrivit acestui principiu băsesciano-macoveian, în funcţiile cheie din instituţiile statului au fost promovate cu prisosinţă persoane mediocre profesional, obediente şi şantajabile, relativ tinere şi originare din provincie, pentru a putea fi manipulate de promotorii şi protectorii lor.

17 mai 2015 23:04

basescu + sluga basista kovesi la puscarie basescu + gruparea lui de crima organizata numai la anrp au furat peste 30.000.000.000 (30 de miliarde) de euro ! nu mai punem dosarele flota si alro care au fost un mizilic pe linga anrp ! DATI DRUMUL LA DOSARELE PENALE......

17 mai 2015 23:03

kovesi + basescu la puscarie Nu în ultimul rând, lui Kovesi i se impută că ar fi favorizat corupţia şi contrabanda din vămile româneşti, inclusiv pe marele patron al acestora, preşedintele ANAF, Sorin Blejnar datorită prieteniei sale cu şeful Autorităţii Naţionale Vamale (ANV), Viorel Comăniţă (care este vicepreşedinte al ANAF şi este mâna dreaptă a lui Blejnar din perioada în care a deţinut funcţiile de director al Direcţiei Juridice şi de director al Direcţiei Supraveghere şi Accizare Vamală din ANAF).

17 mai 2015 23:03

basescu + sluga basista kovesi la puscarie Valiza cu bani Magistraţii Angela Ciurea, Ciprian Nastasiu şi Eugen Iacobescu spun că în acest dosar sunt fapte de corupţie fără precedent în România. Ciurea susţine că nu poţi face anchete atunci când acestea ajung la un nivel înalt. Ea spune că a fost chemată în biroul şefei ei, Laura Codruţa Kovesi, care i-ar fi spus să oprească ancheta. De altfel, Angela Ciurea, Ciprian Nastasiu şi Doru Ioan Cristescu, procurorul care a cerut mandate de monitorizare a mai multor suspecţi în acest caz, printre ei numărându-se Theodor Stolojan, Elena Udrea şi Dorin Cocoş, au fost îndepărtaţi din DIICOT.

17 mai 2015 23:03

gheorghe file de poveste baagaaaa, baaagaaaaaaaaaaaaa, baagaaaa baseee bagaaaaaaaaaaaaaaa! 'tu-ti mortii votanti de pulete teleormanean!

17 mai 2015 21:07

kovesi-demisia, dna sa dea drumul la dosarele penale ale infractorului basescu traian sa faptele pentru a-l condamna pe infractorul basescu traian nu sint clare ??? da-ti demisia sluga basista !

17 mai 2015 20:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.