Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce operatorul aerian Malev a decis sistarea activității, Tarom a decis să introducă încă o cursă zilnică către Budapesta, începând cu 6 februarie.

Noul zbor va fi operat dimineața, în fiecare zi a săptămânii, de luni până sâmbătă. În prezent, Tarom operează o cursă București-Budapesta, însă după amiaza. Ambele zboruri vor fi operate cu aeronave de tip ATR.

„Am decis introducerea unei noi frecvenţe pe ruta Bucureşti-Budapesta-Bucureşti pentru a ne adapta solicitărilor venite din partea pasagerilor şi luând în calcul traficul pe această rută, în perioada următoare. Orarul celor două frecvenţe este stabilit astfel încât să corespundă atât nevoilor pasagerilor care călătoresc pe această rută, cât şi celor care călătoresc pe alte rute de conexiune prin Bucureşti”, a declarat Rodica Cazanciuc, director comercial Tarom.
Integral pe Capital