Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cumnata şi nepoţii lui Traian Băsescu ajung în faţa judecătorilor peste 10 zile. Magistraţii au stabilit că atunci vor fi audiaţi în dosarul în care Mircea Băsescu este acuzat că a primit şpagă de la clanul Bercea pentru a interveni în justiţie.

Instanţa a acceptat să îi audieze pe cei trei martori, deşi a refuzat să înregistreze alte probe aduse de avocaţii familiei lui Bercea Mondial.

Un martor cheie care ar fi putut face lumină în acest caz este angajata unei bănci, care a numărat banii daţi lui Mircea Băsescu, însă audierea acesteia nu a fost considerată utilă de către instanţă.


Comentarii

popa @ ROMAN scrie si tu in limba romana sau tradu ce ai vrut sa spui.........

10 mai 2015 12:19

ROMAN TOTI ""COMENTATORII,care NU sant ''CIVILIZATI (,probabil nu stiu cum e sa fii civiliza, ) SI SCRIU MIZERABIL

10 mai 2015 10:27

loki @ kiko ai liber si de la noi sa-i dai......... lu ma-ta ! dobitocule

9 mai 2015 23:09

antibasist Dosarul Flota De la Wikipedia, enciclopedia liberă Dosarul Flota a fost un scandal de corupție din România. La sfârșitul anului 1989, flota românească se afla pe locul 9 în topul mondial,[1] iar după 1990, după asocierea cu firme străine, dându-le navele spre exploatare, flota românească, în loc să facă profit s-a ales și fără nave, și cu datorii imense[2]. În perioada 1991 - 1999, datorită managementului necorespunzător, numai la compania Petromin s-a creat un prejudiciu estimat la peste 150 milioane de dolari[2]. Au fost implicate 80 de persoane, inclusiv Traian Băsescu, acuzați inițial de PNA că au vândut la prețuri derizorii 16 nave din flota comercială română.[3]

9 mai 2015 23:07

BASESCU LA PUSCARIE BASESCU LA PUSCARIE sa moara postacii lui analfabeti de necaz ! sa va ia dracu de postaci basisti analfabeti ! slugi basiste anlfabete !

9 mai 2015 23:06

BASESCU LA PUSCARIE BASESCU LA PUSCARIE ! sa moara postacii basisti imputiti !

9 mai 2015 21:08

socialist anti-basist @ basist anti-socialist esti batran si PROST ! basist prost si imputit !

9 mai 2015 21:06

basist anti-socialist bai socialist ijmputit, pe Basescu puteti sa-l rupeti in patru cu caii, sa-l trageti in teapa sa ii decapitati toata familia - EU ramin tot ANTI-SOCIALIST! Deci, nu are nimic de-a face cu "basismul", cretinule minjit de kakatul haznalelor si latrinelor comuniste. Duoa ce mi-0ati nenororcit tineretea si m-ati alungat din tara, acum imi nenororciti si batrinetea, minca-v-ar cobrele si sacalii!

9 mai 2015 20:39

roman CAND VOR DA EXPLICATII ,""RUDELE LUI """"PONTA""???????

9 mai 2015 18:29

kovesi + basescu la puscarie atata timp cat in fruntea dna va sta corupta kovesi sluga basista umila, marilor infractori basescu, videanu, blejnar, blaga, nu l-i se va intampla nimic......

9 mai 2015 15:21

socialist anti-basist sa va ia dracu de postaci basisti imputiti impreuna cu stapanul vostru infractorul basescu traian ! slugi basiste imputite ! basescu la puscarie !

9 mai 2015 15:15

basist anti-socialist "angajata unei bănci, care a numărat banii daţi lui Mircea Băsescu" Era Mircea Basescu in banca in acel moment? I-a numarut banii LUI BASESCU - sau celui care sustine ca banii au ajuns la Mircica? DE UNDE stia ea unde vor ajunge banii? Caz clasic de manipulare latrinara in kakat pina-n buze...

9 mai 2015 14:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.