Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Sunt fericită că am câştigat, pentru că am nevoie de meciuri la acest început de sezon pe zgură. Aşa că a fost bine că am avut o adversară dificilă în primul meci, care a lovit mingea foarte puternic, iar astăzi am întâlnit o jucătoare diferită. Mingile lui Errani sunt greu de jucat. Trimite mingea înalt şi ştii că o să sară mult, astfel că e dificil să finalizezi punctul. Se mişcă foarte bine, iar serviciul ei, deşi nu este puternic, e greu să-l ataci. Dar cred că am făcut o treabă bună cu returul şi am stat foarte aproape de linia de fund, încercând să deschid terenul mai mult ca să finalizez, să fac puncte câştigătoare. Nu am putut să fac prea multe, dar a fost un meci bun, cred", a spus Halep.


Comentarii

UNFORGIVEN Bravo si desi rezultatul pare al unui meci castigat normal cu cate un break pe set, el nu ne spune tot. Mai rar un asemenea meci castigat aproape numai din rebreak-uri caci am avut ocazia sa vedem chiar 11 break-uri la rand. Ce ar putea explica acest lucru, greu despus, caci nu se poate da vina numai pe serviciu si gabarit 1.64 Sara / 1.68 Simona. Am remarcat si pe romanii din Stuttgart care si-au insusit critica din presa noastra si au devenit mai vocali in sustinerea din tribuna, dar oricum sub nivelul cu care eram obisniti. Poate asa-i la nemti, totul e mai rece, mai calculat si mai tacut. In mod normal ar trebui sa vedem inca o victorie la Caroline Wozniacki pe care nu o vad rezistand pana in final uzurii de rally stanga/dreapta aplicata de Simona. PS: Desi am avut emotii la acel patinaj franat de zgura moale, ii dorim Mult Succes !

24 aprilie 2015 23:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.