Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat pentru Gândul că zece mii de telefoane mobile vor fi distribuite bucureştenilor, cu scopul de a "ţine legătura cu oamenii".Vanghelie a explicat pentru Gândul cum a ajuns să împartă zece mii de telefoane mobile în Capitală: "Ne pregătim pentru campania electorală şi vrem să ştim care sunt problemele celor din Bucureşti. Avem un sistem prin care am împărţit fiecare stradă de Bucureşti, avem câte un om cu care să ţinem legătura pe fiecare stradă. Este reprezentantul nostru zonal, nu este membru de partid. Avem fiecare alee, stradă împărţită stânga, dreapta şi cineva răspunde de fiecare porţiune".

"Nu este vorbă de mită electorală. Omul care primeşte telefonul mobil nu îl foloseşte în interes personal. Dacă în zona de care răspunde se întâmplă ceva, sunt probleme cu lumina cu apa, el va suna la partid să ne aducă la cunoştinţă, iar noi vom încerca să rezolvăm problema. Trebuie să ştim ce problemă are fiecare, ca să îl putem ajuta", spune social-democratul.

Marian Vanghelie a dezvăluit pentru Gândul şi cât costă întreaga operaţiune, care pentru început se va desfăşura în Sectorul 5, susţinând că nu vor plăti niciun leu pentru telefoane.
Integral pe Mediafax