Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Am jucat repede cu Stephens, am făcut cel mai bun tenis al meu, a revenit spectaculos, a schimbat tactita, am pierdut încrederea, dar mă bucur că am câştigat. Nu am nimic de pierdut cu Serena, e numărul 1 mondial, voi da totul, voi veni pe teren şi voi crede în şansa mea. A fost un meci bun la Singapore, mâine este un nou meci şi cred că pot câştiga din nou cu ea", a declarat Halep.


Comentarii

p sampras n-are nici o sansa halep !

2 aprilie 2015 23:36

UNFORGIVEN Da, orice ar fi, nu are decat de castigat. Cu Serena, care nu e in mare forma si se plange de genunchiul drept, chiar cred ca Simona are reale sanse, mai ales daca reuseste sa o tina pe "base line" intr-o plimbare continua stanga dreapta, sa nu o lase sa avanseze si sa-i returneze serviciile f. puternice dar cu procentaj destul de scazut in meciul cu Lisicki, cand a si primit avertisment rupand o racheta de nervi. Succes Simona, caci se poate si mai mult decat ne-a aratat si Sabine. PS: Am remarcat revenirea in staff a Virginiei Ruzici, singura romanca detinatoare a unui GS, la Roland Garros in 1978, in fata Mimei Jausovec alaturi de care a luat atunci si dublul.

2 aprilie 2015 13:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.