Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov va fi plasat în asrest la domiciliu, au decis, joi seară, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Hotărârea nu este definitivă.

Darius Vâlcov a fost adus joi la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, unde s-a judecat cererea DNA de arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Radu Tudor a vorbit despre acest subiect în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu".

"Nuanţele sunt foarte importante - e posibil ca atitudinea fermă şi deschisă a lui Darius Vâlcov de a merge la DNA să fi contat în opinia judecătorilor, în decizia de astăzi", declarat Radu Tudor.

"Cred că este o nuanţă importantă introdusă de Înalta Curte astăzi şi dovedeşte că este nevoie de puţină frână în elanul acesta de tip totalitar de a pune cătuşe oamenilor. Eu cred că justiţia în România se poate face şi fără să pui cătuşe, fără să pui presiune pe o altă putere în stat, respectiv legislativă", a mai adăugat acesta.


Comentarii

basist anti-socialist Din cite stim, Udrea s-a dus INTOTDEAUNA la DNA cind a fost chemata, fiind acuzata NUMAI pe marturii, fara dovezi, ca ar fi primit spaga citeva milioane. Si e declarata "pericol public", dusa cu catusi inclusiv la control ginecologic, in urletetele de placere ale cretinilor haznalisti, primind o luna de arest la Bolta Rece.. In schimb, jigodia "socialista", cu o avere comparabila cu "pestera lui AliBaba", un hotel, tablouri zidite in pereti, bani si lingouri de aur pitite la prieteni, dind ordine sa se distruga probele matreriale din dosar, are "atitudine ferma" si este trimis acasa. Iar cealalata jigodie, care ar putea sa il infunde pe Mitoman, este liber ca pasarea cerului, desi procurorii au dovedit ca distruge probele! Despre ACESTE ABUZURI vorbeati si voi, postacilor de hazna, nu-i asa?

27 martie 2015 8:28

FLORIN In fapt, legislatia in domeniu, prevede concret care sunt situatiile in care se procedeaza la imobilizarea CETATEANULUI in astfel de situatii. Din pacate ABUZURILE JUSTITIEI nu se ma sfarsesc!

26 martie 2015 21:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.