Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vasluiul a pierdut meciul cu Sporting, scor 0-2, iar momentul cheie al partidei a avut loc în minutul 37, când brazilianul Wesley a luat roşu după un gest pe care chiar el în cataloghează drept "iresponsabil".

Contactat de ProSport, golgheterul moldovenilor a ţinut să-şi ceară scuze în faţa colegilor şi şi-a asumat reponsabilitatea pentru eşecul echipei.

" Nu vreau decât să spun atât: le cer scuze colegilor mei pentru atitudinea mea ieresponsabilă. Mi-am pierdut capul, nu ştiu ce s-a întâmplat, dar am făcut un mare rău echipei. Din cauza mea am pierdut acest meci. Vreau să le transmit colegilor că trebuie să ridice capul sus. Au fost nişte eroi, iar vina este doar a mea. Am făcut un lucru foarte urât, o copilărie, şi am sfârşit fâcându-le rău colegilor mei. Dar sunt om şi greşesc şi eu ", a declarat Wesley pentru ProSport.

Wesley a văzut "roşu" direct în prima repriză, după ce şi-a lovit un adversar fără minge.

Integral pe ProSport