Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut în această dimineaţă la ieşirea din Predeal spre Azuga. Duba în care se afla acesta a intrat în depăşire, iar din sens opus a venit un autobuz al Ministerului Apărării Naţionale. Victimele au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean din Braşov.Şoferul autobuzului a fost şi el dus la spital.

Accidentul s-a produs puţin după ora 5.00. O dubă, în care se aflau doi bărbaţi şi două femei, a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de un autobuz al Ministerului Apărării Naţionale, plin cu militari. Şoferul dubei a decedat pe loc, iar ceilalţi trei pasageri au fost descarceraţi şi duşi de urgenţă la spital. Niciun pasager al autobuzului n-a păţit nimic, potrivit postului de ştiri România TV. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, unul al Ambulanţei şi unul de descarcerare.

Integral în Adevărul

Integral pe Adevărul