Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-ministrul României, Victor Ponta, a vorbit duminică seară, în cadrul unei emisiuni la postul B1 TV, despre demisia fostului ministru de Finanţe Darius Vâlcov, despre relaţia instituţională cu preşedintele Klaus Iohannis, dar şi despre acuzaţiile aduse de adversari politici precum Traian Băsescu sau Marian Vanghelie.

Principalele declaraţii ale prim-ministrului Victor Ponta: Despre înlăturarea lui Victor Ponta Mă gândeam că din 7 mai 2012 în fiecare zi mi s-a spus că e ultima mea zi ca prim-ministru. Din prima zi ca prim-ministru am fost sub presiune. Citeam în fiecare dimineaţă că, pe surse, că o sa cadă Tăriceanu, o să cadă nu ştiu care. Mereu în Parlament nu au fost probleme. Moţiunile nu au avut şansă. Cred că majoritatea va rezista până în 2016 şi cred că poate şi după 2016 PSD să fie la guvernare. Despre Vâlcov Cu siguranţă Darius Vâlcov a fost printre cei mai prezenţi şi performanţi miniştri. E o pierdere pentru Guvern. Ministrul de Finanţe e o poziţie cheie în Guvern. Azi am discutat cu el la prânz. L-am întrebat dacă e adevărat că a fost luat de la ieşirea de la B1. Justiţia e foarte bună. Poveştile pe surse nu sunt înregulă. Totuşi, ministrul de Finanţe e membru în CSAT. Dariu Vâlcov are acum calitatea de suspect. Sper să nu-i fac, acum, prin declaraţii, vreun rău. Mi-a zis că vrea să să termine proiectul de Cod fiscal.

Integral în Adevărul

Integral pe Adevărul