Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Victor Ponta a ajuns în dimineața zilei de miercuri la ICCJ unde este martor al Apărării î dosarul Referendumul. Premierul a ajuns la scurt timp după Liviu Dragnea și Mircea Dușa.

”Am vrut să spun adevărul în fața procurorului și nu m-a ascultat”, a spus premierul când a fost întrebat de ce a fost chemat.

Premierul Victor Ponta va merge, miercuri, la Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru a fi audiat, în calitate de martor în dosarul Referendumului, în care este judecat ministrul Liviu Dragnea.

Premierul a fost citat ca martor la un termen anterior al dosarului, de către avocatul lui Liviu Dragnea, Marian Nazat. Avocatul a mai cerut atunci audierea a 18 coordonatori județeni ai PSD care s-au ocupat de campania pentru referendumul din 2012.

Ponta a precizat, duminică, la România Tv, că va merge, miercuri, la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a fost citat în dosarul Referendumului, pentru a declară că, în 2012, nu s-a făcut nicio schemă de fraudare.

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii DNA pe 7 octombrie 2013, pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Integral pe România Liberă