Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Propunerea Germaniei ca politica fiscal-bugetară a Greciei să fie preluată de către autorităţile europene, calificată drept "indecentă" de presa de la Atena, ar putea fi, totuşi, pusă în practică.

Oficialii UE negociază acum un mecanism prin care să poată interveni în mod direct în politica guvernului elen, informează Bloomberg. Dacă acest mecanism va fi pus în aplicare, Grecia nu va mai avea, practic, putere de decizie asupra propriei economii şi va fi primul stat de la înfiinţarea UE care îşi va pierde suveranitatea fiscal-bugetară.

Conform propunerilor actuale, instituţiilor europene li se va conferi puterea de a implementa măsurile de austeritate convenite cu Grecia în cadrul acordului de salvare financiară, după cum a declarat pentru Bloomberg unul dintre oficialii apropiaţi discuţiilor, care făcut aceste precizări sub protecţia anonimatului.

Integral în Gândul

Integral pe GândulComentarii

blonda chioru si piticu sa nu mai plangem de mila grecilor si sa ne gandim la scenariile altora pt ei fiindca e greu sa aplici ceva despre care nimeni nu s-a gandit ca va trebui aplicat. De aici rezulta toata bajbaiala cu grecii. Propun sa trimitem pe boc si chioru sa ocupe aceleasi functii macar 1 luna acolo si atunci scapam de ei sigur, definitiv si nu ami trebuie sa-i demisionam suspendam si baliverne de-astea. Cu 10 mii de demonstranti in 30 de orase nu se darama o dictatura fratilor.

30 ianuarie 2012 20:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.