Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mitul premierului tehnocrat se clatină, după ce Lucas Papademos a ratat startul în încercarea de a recredibiliza Grecia, astfel că germanii au cerut iar ca elenii să renunţe la suveranitate. Grecia va fi forțată să părăsească zona euro în cazul în care creditorii săi internaționali nu ajung la un acord pentru un nou plan de salvare, a declarat Papademos, într-un interviu pentru cotidianul britanic „Daily Telegraph”.

UPDATE1: Liderii statelor membre ale Uniunii Europene se reunesc în această după-amiază la Bruxelles în cadrul unui Consiliu European informal care se va concentra pe măsurile imediate necesare în UE pentru crearea de locuri de muncă, reducerea şomajului în rândul tinerilor, valorificarea pieţei unice şi susţinerea IMM-urilor.

În invitaţia trimisă liderilor statelor membre de către preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, se menţionează nevoia ca eforturile pentru asigurarea stabilităţii financiare şi a consolidării fiscale în Uniunea Europeană să continue.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.