Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cătălin Predoiu, propunerea PNL pentru postul de premier, a criticat dur poziția lui Călin Popescu Tăriceanu, cu privire la programul de guvernare al liberalilor.

Într-un mesaj pe Facebook, Cătălin Predoiu se arată surprins de limbajul lui Călin Popescu Tăriceanu, care spune că programul PNL e "avortat", a mai scris Predoiu.

"Dl. Tăriceanu a vrut să jignească PNL, partidul care l-a propus prim-ministru, ulterior domnia sa acceptând fără probleme desemnarea sa de către Preşedintele Traian Băsescu. S-a gândit însă că un astfel de limbaj jigneşte zeci de mii de femei care, din motive medicale, sunt silite să recurgă la avort? Acesta este "elegantul" domn Tăriceanu? Acesta e limbaj de nivelul Preşedintelui Senatului? Jos, foarte jos...", a scris liberalul.

În plus, Predoiu îi transmite lui Tăriceanu că datorită lui nu este "înregistrat lânga Vlasov" (fost președinte al Camerei de Comerț, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență -n.r.).

"Dl Tăriceanu declară că am fost corect în Guvernul său, dar nu îşi asumă ce-am facut în Guvernul Boc. Atât am de spus: să stea linistit, eu nu am intrat în politică pentru bani, iar în ceea ce-l priveşte, dacă nu îl opream în Guvern, în 2008, să cedeze gratis Registrul Comerţului dlui Vlasov, era astăzi înregistrat lânga dl Vlasov", a scris Predoiu.

Tăriceanu a spus despre programul de guvernare al "vechiului PDL" că are puțină substanță, dar "multă retorică ", fiind o compilaţie, fără viziune şi fără o perspectivă liberală autentică.

Integral pe România Liberă