Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

China, care până acum s-a păstrat rezervată față de războiul din Ucraina, și-a anunțat sprijinul față de Rusia și a avertizat Statele Unite că nu-și vor mai putea menține mult timp hegemonia mondială.

Țările occidentale ar trebui să țină cont mai mult de preocupările legitime de securitate ale Rusiei, în ceea ce privește situația explozivă din Ucraina, a declarat un înalt diplomat chinez.

Qu Xing, ambasadorul Chinei în Belgia, a declarat că criza ucraineană a apărut ca urmare a „jocului” (metaforă asemănătoare utilizată de strategul american Zbigniew Brzezinski, care vorbește despre un „mare eșichier) dintre Rusia și Occident, care nu s-a diminuat, în ciuda prăbușirii Uniunii Sovietice.Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Pentru toti lingaii PROIMPERIALISTI Peste un an, doi,..........zece...USA va pune coada intre picioarele celor care va fatat, or sa plece si voi sa sa mancati un MAAAARE RAHAT !!!

2 martie 2015 13:42

dixit! pai normal. china priveste la randul ei cu jind catre vecinii mai mici si cu resurse naturale de care are mare nevoie. asa ca ii canta in struna moscovei ca sa aiba cine sa o sustina cand isi va incepe expansiunea teritoriala.

2 martie 2015 11:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.