Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Channel 4 difuzează un prim episod dintr-un serial cu români care îşi caută de muncă în Marea Britanie. Jignită la sentimentul naţional, comunitatea românească din insulă ia foc şi face miting „la costum“ în faţa televiziunii, iar ambasadorul nostru la Londra, dezamăgit de conţinutul filmului, îi trimite producătoarei o scrisoare. Aşadar, libertate de exprimare să fie, băi, europenilor, „Je suis Charlie“, dar până vă luaţi de români.

După reacţia diasporei şi a ambasadorului mai că îţi vine să crezi că suntem cel mai deştept popor de pe lume şi cu siguranţă singurii muncitori din Marea Britanie care au doar calificări înalte: medici, ingineri şi specialişti în fizică atomică. Nu putem accepta când englezii ne arată altfel decât îmbrăcaţi business şi lucrând cu spor prin Canary Wharf. Pentru că, nu-i aşa, românii nu cerşesc, nu muncesc la curăţat mizeria de pe străzile Londrei şi nu acceptă ajutoare sociale deoarece sunt mândri, deştepţi şi frumoşi.Integral pe AdevărulComentarii

acid Asa cum Carmen Avram prezinta o Romanie mizerabila si ne face o reclama execrabila in exterior de dragul multelor premiii artistice tot asa sunt si copisti de mana a doua care lovesc tot in Romania. E plina lumea de tampiti si tembeli care isi lovesc propria tara de dragul reclamei personale. Ei se jura ca prezinta adevarul dar scot la suprafata ceea ce niciun roman nu ar scoate din curtea lui.

23 februarie 2015 10:53

liberalul socialist Bai Tanasa, socialist "patriot" de doi kakati, de ce nu pui tu mai intii mina pe gramatica de clasa a IV-a? Daca esti curios pe cine injuri, da click pe "Adevarul" si citeste TOT articolul de pe ziar. Da, bai "patriotilor", ASA sunt romanii, vorbind de majoritate. SINGURII romani responsabili din Anglia (si UE) sunt de fapt cei care au mers pe 16 nov 2014 la vot si l-au votat pe Johannis. Citi sunt ei? Cca 10% din romanii plecati de-acasa. Ca sa punem lucrurile la locul lor!

23 februarie 2015 9:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.