Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Conducerea PNL cere înfiinţarea a două comisii de anchetă parlamentară care să investigheze modul în care Guvernul condus de Victor Ponta a distribuit fondurile de la bugetul statului, dar şi cazul autostrăzii Comarnic-Braşov. Solicitarea intervine în contextul în care cel mai recent raport al Curţii de Conturi vorbeşte despre nereguli în alocarea banilor din fondul de rezervă al Executivului.

Premierul Victor Ponta a comentat, pe Twitter, solicitarea PNL. "Ziua şi demagogia: PNL vrea anchetă parlamentară contra Guvernului din 2013 - în 2013, PNL era ÎN GUVERN!!! Caragiale e depăşit total!", a scris Ponta pe Twitter. „Raportul Curţii de Conturi arată clar că Guvernul Ponta nu a respectat Legea finanţelor publice locale, iar sume importante din fondul de rezervă au fost alocate fără criterii clare şi transparente, acest fond reprezentând, de fapt, o modalitate de a suplimenta fără control parlamentar bugetele unor instituţii.

Integral în Adevărul

Integral pe Adevărul