Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Raportul Curtii de Conturi pe 2013, care sustine negru pe alb ca mai mult de un miliard de euro din banii publici a fost aruncat pe apa Sambetei, a inspirat Opozitia, determinand-o sa ceara verificarea la sange a Guvernului Ponta.

Dupa ce au luat act de datele prezentate de institutia condusa de Nicolae Vacaroiu (pesedist ”la baza”), liberalii au decis sa ceara Camerei Deputatilor infiintarea unei comisii de ancheta care sa verifice cum anume au fost cheltuiti banii din fondul de rezerva al prim-ministrului. Nu de alta, dar Curtea de Conturi a conchis ca fondul in cauza nu a fost cheltuit ”in scopul pentru care a fost creat”. Liberalii nu se multumesc insa doar cu atat, ci solicita si constituirea unei alte comisii de ancheta la Senat, care sa analizeze la randul ei ”situatia cheltuielilor propuse de actuala putere pentru constructia autostrazii Comarnic-Brasov” – dupa cum a precizat purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe.

Chiar daca anchetele parlamentare nu au infundat pe nimeni pana acum, cele doua demersuri initiate de PNL demonstreaza ca liberalii, chiar daca nu au reusit inca sa-si asigure o noua majoritate, intentioneaza sa nu-i mai lase pe pesedisti sa zburde nestingheriti in Parlament si in Guvern, asa cum fac din 2012 incoace.

Integral pe Naţional