Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Klaus Iohannis, președintele Româniaie, l-a decorat, vineri, cu Ordinul ”Bărbăție și Credință” în grad de Ofițer pe chestorul principal de poliție, Ioan Nicolae Căbulea, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale. Chestorul Căbulea a fost urmărit penal pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în dosarul Listelor electorale folosite la referendumul de demitere a președintelui Traian Băsescu din vara anului 2012.

Procurorii au susţinut că secretarul de stat Ioan Nicolae Căbulea, șeful Departamentului de Ordine și Siguranță Publică din MAI, ar fi dispus ca șeful Direcției pentru Evidența Persoanelor, chestorul Manoloiu Constantin, să întocmească actul oficial transmis către Curtea Constituțională conform căruia MAI nu-și poate "asuma veridicitatea numărului de persoane înscrise în listele electorale permanente".

La acel moment, Parchetul General era condus de Daniel Morar. Însă, în urmă cu câteva zile dosarul chestorului Cabulea a fost clasat de Parchetul General, condus acum de Tiberiu Nițu. Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Integral pe România LiberăComentarii

Manea slugarnicia se plateste bine in romania si se recompenseaza cu toata nesimtirea de care dau dovada ciracii ....sunt oamemi carora le place sa fie de fofos stapanului !..ei trbuie incurajati de cei care nu fac altceva decat trag sforile marionetelor !..tara asta-i plina de ticalosi cameleonici !

6 februarie 2015 21:32

basescu ce dracului face acest analfabet de Oprea in fiecare luna vine cu decorari ,,ca nu da bani din buzunaru lui,,deci la ordinul lui Ponta acest chestor a intocmit liste false si colegul lui Ponta procurorul general la achitat frumoasa excrocarie pe fata sa creada prostimea ce bun e Ponta..

6 februarie 2015 20:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.