Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă doamna Udrea spune sari, păi sari. Ce poţi să faci? Nu vrei să îţi auzi vorbe că ai ceva personal cu ea, că urăşti femeile sau că ai devenit peste noapte lucrător cu normă întreagă la vreun serviciu secret. Dincolo de faptul că pare mai degrabă victimă a propriului discurs, Elena Udrea ne dă şi nouă o certitudine: ceva-i putred la noi. Şi e foarte posibil să se fi stricat deja toate merele, nu doar cele verzi.

De-a lungul vremii am auzit multe lucruri despre Elena Udrea. Că e un om politic care o să aibă un cuvânt de spus în viitor, că are calităţi extrem de valoroase şi că va confirma în perioada următoare. „Am mai multă încredere în Elena Udrea decât în Ponta şi Iohannis la un loc. Pe ea nu am văzut-o minţind niciodată” şi declaraţiile continuă. „Ma uitam, în trei ani şi jumătate, ca ministru, Elena Udrea a semnat şase mii de acorduri de finanţare, pe proiecte. Păi tot Guvernul ăsta, în doi ani şi jumătate, nu a semnat 6000 de proiecte. A creat locuri de muncă, tăcut şi fără să spună altceva” şi nu ne oprim aici. Elena Udrea a fost loială până la capăt şi cel mai onest politician pentru cel care arată astăzi ca o victimă colaterală a propiei creaţii. „Ce să-i fac, dacă e blondă şi atrage atenţia?”, se întreba hazliu şi retoric Traian Băsescu acum vreun an. Adevărul e că şi despre Guvernul Ponta s-a spus că e cel mai cinstit guvern din istorie atunci când s-a instalat prima dată la Palatul Victoria.Integral pe AdevărulComentarii

basist anti-socialist Este o mare deosebire intre a CONCLUZIONA o guvernare/activitatea unui ministru si a ANTICIPA o guvernare. Une e sa spus "a facut" si "a fost" si cu totul altceva "Guvernul acesta este cel mai cinstitit si competent guvern avut de Romnania" - inca din primul ceas. Ce a urmat se stie: guvernul cu cei mai multi arstati/condamnati, cel mai imcopmpetent, cu cele mai slabe rezultate. Zice unul "6000 acorduri de finaţare a unor proiecte falimentare, iar munţii ăia de bani aruncaţi aiurea pe tâmpenii " Il intreb: are vreo dovada ca MACAR UNUL din proiecte a dat faliment? O fi dat, eu nu stiu - EL STIE? Si care ar fi "timpoeniile" pe care s-au aruncat munti de bani? Stiu ca Udrea e acuzata de "gondole" (si, din cite stiu eu, ele functioneaza), de "piscine" (?), de "salid e sport" (astea sunt de fapt cele ale lui Nascase, terminate), de "parcuri" (este UNUL SINGUR, intr-un sat cu primar PSD) Ca Min al Tursimului, este singura care a ridicat - si se vede! - turismul romanesc in ultimii 25 ani. Ca Min. al Dezvoltarii, ea a finaintat proiecte CERUTE DE PRIMARI! Cele pt care a fost pe larg criticate - cum sunt cele de la Brasov, Poiana, Risnov, Valea Prahovei - au asigurat baza unei Olimpiade de Iarna. Si care, chiar si azi, este in functiune. Deci, suna "bine" sa injuri realizarile Udrei, mai ales cind singurele "informatii" sunt cele de la latrine.

6 februarie 2015 10:32

acid Si inainte sareau toti pe ea dar ei ii facea placere!!

6 februarie 2015 5:13

Sus tocurile, jos epoleţii şi bikinii. Articolul integral de pe Adevărul e mai amplu. Deşi e un articol bun, sunt destule detalii discutabile. Autorul ne arată clar că blonda capră cocoţată pe tocurile ei de 14 cm, când era ministru a semnat 6000 acorduri de finaţare a unor proiecte falimentare, iar munţii ăia de bani aruncaţi aiurea pe tâmpenii de la bugetul statului sunt un mare prejudiciu adus ţării. Că actualul guvernoi a tăcut şi a creat locuri de muncă e un fel de minciună pentru fraieri. O fi creat guvernoiul locuri de muncă pentru noile ministere făcute pentru a tăia chibritul surcele şi pentru noua turmă de bovine miniştri cu portofolii fără rost. În rest actualul guvernoi condus de mulatrul bolşevic împuţit Ponta a mai înglodat România în alte datorii formidabile de alte 20 miliarde euro. E guvernul Ponta cel mai cinstit de până acum aşa cum afirmă autorul acestei osanale împuţite? NU! Cică am avut nevoie de Băsescu pentru lupta împotriva corupţiei şi mogulilor. Păi o fi luptat Băsescu băşindu-se pe tronul de la Cotroceni contra mogulului împuţit Voiculescu, dar în rest acelaşi chior Băsescu n-a făcut altceva decât să-şi vadă de afacerile lui ilegale şi potlogării puse pe o căpătuială josnică. Deci SRI e eventual corupt prin acest Coldea care e un fel de jolly joker aparent maculat care nu mai are ce căuta p-acolo e un lucru ce trebuie lămurit căt de curând posibil, iar SRI trebuie reformat ca să devină acel organ al statului care să fie independent şi să servească România şi nu pe anumiţi factori de putere care caută să vadă numai de interesele personale şi nu de cele ale ţării. La final autorul debitează o formidabilă tâmpenie. Cică nu există logică şi nici soluţii. Logică există aşa cum sunt şi soluţii reale. Problema e dacă cineva va găsi soluţiile optime şi le va aplica concret. Dar...???

5 februarie 2015 22:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.