Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Deputatul Elena Udrea a afirmat, duminică după-amiaza, că directorul interimar al SRI, Florian Coldea, "cere timp pentru a putea să-și rezolve problemele interne" apărute după dezvăluirile făcute de ea, susținând că acesta "are nevoie de timp pentru a mușamaliza lucrurile".

"Coldea cere timp pentru a putea să-și rezolve problemele interne apărute după dezvăluirile pe care le-am făcut. Practic, are nevoie de timp pentru a mușamaliza lucrurile. Eventual, până mă "rezolvă" pe mine", a arătat Udrea, într-un comentariu pe pagina sa de Facebook, pe marginea unei știri ce releva, printre altele, că generalul Florian Coldea i-ar fi cerut lui Georgian Pop să nu fie audiat încă în Parlament, până nu se termină verificările interne.



Integral pe Agerpres



Comentarii

Joe indianul Nutzi, dute fa la puscarie si lasane dreaq cu vrajeala asta stricata. Nu plange nimeni dupa tine. Tu-va muma'not koor de panglicari. Si eu am furat si m-am dus la parnaie, fara sa ma dau cu capul de pereti, fara sa iau pe nimeni dupa mine. Te credcred dracu pe tine ca esti nevinovata, toti va duceti la parnaie, psd, please, please, toti.

2 februarie 2015 0:29

Tavi Asta crede ca nea Codlea e ca Basescu si nu viseaza altceva decat cum si pe unde sa o mai "rezolve" pe Prima Parasuta a politicii romanesti? :)

1 februarie 2015 22:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.