Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că nu este supărat pe jucătorii săi după ce aceştia au pierdut, scor 0-5, meciul disputat în deplasare cu Maccabi Haifa şi că nu consideră această înfrângere o umilinţă.

"Am pierdut cu 5-0, 6-0, cât a fost? 5-0, bun! Ce mare problemă? Se întâmplă şi la case mai mari. Se întâmplă câteodată câte o mică greşeală. Ce mă interesează pe mine, mai ales că abia am intrat în viaţă? Până acum am fost puţin aerian. Dar acum am fost în locurile sfinte, în locurile dumnezeieşti şi nu prea am intrat în febra asta. Sunt lucruri care se întâmplă în viaţă. Am vorbit cu Teia şi cu Argăseală să se ducă la echipă, să nu cumva să existe discuţii, să le spună că nu e niciun fel de problemă, că nu trebuie să fie supăraţi dacă nici eu nu sunt supărat", a spus Becali la GspTV, precizând că nu consideră înfrângerea de la Haifa drept o umilinţă.
Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.