Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul german nu exclude o amânare a summit-ului Uniunii Europene (UE) de la sfârşitul acestei săptămâni, considerat crucial pentru găsirea de noi soluţii la criza datoriilor suverane din zona euro, potrivit cotidianului Die Welt.


Motivul pentru care Germania ia în calcul o posibilă amânare este stagnarea discuţiilor pentru majorarea capacităţii financiare a Facilităţii Europene pentru Stabilitate Financiară, scrie Die Welt, citând surse din coaliţia politică de centru dreapta care susţine guvernul de la Berlin, dar şi din interiorul executivului condus de Angela Merkel.

"Aflăm informaţii că s-ar putea să nu existe un acord la sfârşitul acestei săptămâni. Piaţa continuă o evoluţie volatilă în funcţie de ultimele ştiri care vin din Europa", a afirmat John Kilduff, partener la fondul american de hedging Again Capital, potrivit Bloomberg.
Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.