Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ne-am obişnuit ca Andreea Bălan şi Keo să formeze un cuplu, o pereche foarte discretă. Cei doi nu prea vorbesc despre intimitate, dar Keo mai are din când în când câte o răbufnire.

Aseară, după ce s-a plimbat singurel prin parc şi a admirat zăpada, Keo a ajuns acasă, şi era tot singur. Nici urmă de Andreea Bălan care să îi încălzească nopţile friguroase.

Aşa că, pe la ora 1, după ce încercase fără succes să doarmă, cântăreţul a postat pe Facebook un mesaj către toate admiratoarele. "Bedtime... I guess :)) How about a menage a trois with me and Teddy? (Ora de culcare... Bănuiesc. Ce părere aveţi de un menage a trois cu mine şi Teddy?", a scris Keo lângă fotografia în care era tolănit în pat, cu ursuleţul în braţe, dar şi cu ochelari de soare.

De altfel, una dintre admiratoare l-a şi taxat: "Lasand la o parte menage-ul si teddy bear-ul, nu te vor incomoda ochelarii de soare la dormit?".

Integral pe Cancan