Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis a discutat, luni, la telefon cu Președintele Republicii Moldova,Nicolae Timofti, și au decis ca vizita de stat, programată inițial pentru 22-23 ianuarie, să se amâne.

Convorbirea telefonică între președintele României, Klaus Iohannis, și Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti s-a realizat la inițiativa înaltului demnitar de la Chișinău, dialogul fiind dedicat unei analize a contextului politic postelectoral din Republica Moldova și negocierilor în vederea alcătuirii unui nou guvern.

”Președintele Iohannis i-a mulțumit lui Timofti pentru prezentarea circumstanțelor politice actuale și și-a exprimat din nou speranța că un guvern puternic, reprezentativ și cu o agendă europeană fermă va putea fi votat în cel mai scurt timp de către noul Parlament de la Chișinău”, a precizat Administrația Prezidențială.

În final, s-a convenit ca vizita de stat la Chișinău a președintelui Klaus Iohannis să aibă loc în perioada imediat următoare instalării noului guvern.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.