Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, afirmă că până la finalul anului vor mai fi semnate contracte de finanţare europeană pentru investiţii în infrastructură de 250 de milioane de euro, ceea ce va ridica valoarea totală a contractelor la un miliard de euro.

"Prin aprobarea contractelor de finanţare, astăzi (joi - n.r.) putem spune că avem 724 de milioane de euro aprobate şi urmează să semnăm până la finalul anului alţi 250 de milioane de euro. Deci avem practic un miliard de euro din cei 5,7 pe care îi avem alocaţi şi care vor fi contractaţi cu Uniunea Europeană", a afirmat, joi, la inaugurarea şantierului autostrăzii Timişoara - Lugoj, Anca Boagiu.

Ministrul Transporturilor a precizat că, până la sfârşitul acestui an, va "lupta cu aceeaşi forţă" pentru a fi semnate mai multe contracte de finanţare din fonduri europene a unor lucrări de infrastructură feroviară.
Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.