Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Șase avioane cu direcția București au aterizat, în noaptea de miercuri spre joi, pe Aeroportul "Traian Vuia" din Timișoara. Din cauza condițiilor meteorologice, cursele spre capitală au fost redirecționate pe aeroportul timișorean. Sute de pasageri au rămas blocați până dimineața.

Au pornit spre București, dar au rămas blocați în Timișoara. 500 de pasageri ai curselor aeriene din țări precum Germania, Franța, Spania sau Republica Moldova au aterizat la Timișoara, din cauza condițiilor meteorologice din capitală. Reprezentanții aeroportului timișorean spun că "Traian Vuia" este, de altfel, unul de rezervă pentru Aeroportul Internașional Henri Coandă din Otopeni.
Majoritatea companiilor aeriene au acoperit costurile cazării pasagerilor la hotel pe timp de noapte, astfel încât dimineața, oamenii vor zbura spre capitală cu alte curse, în cazul în care condițiile meteorologice vor permite.

Integral în Adevărul

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.