Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorel Hizo, fostul antrenor al Rapidului şi al Vasluiului, i-a atacat dur pe Ionuţ Negoiţă şi pe Constantin Anghelache, conducătorii lui Dinamo, care au băgat echipa în insolvenţă, motiv pentru care nu a putut participa în acest sezon în cupele europene. Tehnicianul retras din activitate nu înţelege cum Flavius Stoican a putut fi dat afară, deşi a avut rezultate peste aşteptări. Dinamo a încheiat sezonul trecut pe locul 4, însă nu a putut participa în Europa League, pentru că intrase în insolvenţă. ”În momentul în care Stoican a calificat echipa în cupele europene, iar aceasta n-a putut să joace din cauza insolvenţei, atunci toată conducerea trebuia să îşi dea demisia. Este de necrezut ca Dinamo să fie în această situaţie. Numai în filme se mai vede aşa ceva”, a spus Viorel Hizo.

Integral pe Gazeta SporturilorComentarii

hot Dar cine a infiintat aceasta "insolventa" nu mafioti din FSN acum PSD,,,deci sa poata fura cand nu mai au ce fura sa intre in insolventa ,,,asai daca dupa 90 am lasat tara pe mana comuistilor si securistilor,,,acum toti mafioti fura legal..

28 decembrie 2014 23:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.