Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele Traian Băsescu participă joi și vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Potrivit Administrației Prezidențiale, șeful statului va susține joi, înainte de plecarea la Bruxelles, în jurul orei 9.45, o declarație de presă pe Aeroportul "Henri Coandă", Salonul oficial. Joi după amiază Traian Băsescu participă la Summitul Partidului Popular European, apoi la reuniunea Consiliului European cu președintele Parlamentului European, urmată de prima sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European. Totodată, joi seara șeful statului participă la Bruxelles la sediul Consiliului European la dineul de lucru separat al șefilor de stat și de guvern din statele membre ale Uniunii Europene. Vineri, șeful statului va participa la a doua sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, urmând ca în jurul orei 13.45 (ora României), să susțină o declarație de presă.

Integral pe AgerpresComentarii

ZORRO 1 Sper să nu apuce să spună ÎNCĂ o grămadă de aiureli de-ale sale. Să fie chemat repede acasă, pe Insula Șerpilor!

18 decembrie 2014 10:05

Lute Mai trage si el o plimbare ,pai nu mai merge in Moldova dupa cetatenie ,a cred ca o vrea pe cea americana ,ca cu aia poti sa omori ,sa ucizi te apara asa ca furtul nici nu conteaza la aia!

17 decembrie 2014 19:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.