Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Judecătoria Sectorului 1 a decis, miercuri, ca Dinu Patriciu să plătească daune morale în valoare de un leu preşedintelui Traian Băsescu, în procesul în care acesta îl acuză pe omul de afaceri că i-a adus atingere imaginii prin distribuirea în campania electorală din 2009 a unei înregistrări video dintr-o campanie precedentă în care părea că ar lovi un copil.
Decizia Judecătoriei Sectorului 1 poate fi atacată cu recurs de omul de afaceri Dinu Patriciu.
Magistraţii au decis că Traian Băsescu trebuie să primească despăgubiri în valoare de un leu de la Dinu Patriciu, iar omul de afaceri va trebui să publice în două numere consecutive în câte trei ziare naţionale această decizie.
Procesul în care Traian Băsescu îl acuză pe Dinu Patriciu că ar fi în spatele creării şi difuzării filmuleţului respectiv a fost repus pe rol în luna aprilie de către Judecătoria Sectorului 1, care a decis citarea părţilor, pentru a discuta noile probe depuse la dosar de avocaţii lui Dinu Patriciu.
Pe 3 decembrie 2009, Dinu Patriciu l-a dat în judecată pe Traian Băsescu, solicitând daune de un euro pentru vătămarea drepturilor personale.
Integral pe Agerpres