Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul elen discută cu Berna un acordul privind repatrierea sumelor depuse de cetăţeni greci în conturi elveţiene. Mare parte din cele 200 de miliarde de euro sunt bani negri.

Berna discută cu Atena în vederea încheierii unui acord similar celui parafat cu Germania, a precizat pentru „Financial Times Deutschland" Horst Reichenbach, şeful echipei care acordă asistenţă tehnică Greciei. O întâlnire în acest sens va avea loc săptămâna viitoare.
Integral pe AdevărulComentarii

Marian Cand o vor face si institutiile Romaniei ca si la noi doua PIB uri sunt prin banci straine in paradisuri fiscale , Lichtenstien, Elvetia, SUA, Anlia si altele. Acestea apartin escrocilor si potentatilor din afaceri cu statul si din politica. O lista secreta exista pe masa lui Zeus.

2 mai 2012 19:37

rveeon VMGlPz , [url=http://oiidjhvafzym.com/]oiidjhvafzym[/url], [link=http://ntchuadxgfls.com/]ntchuadxgfls[/link], http://smkyclwbfymc.com/

24 octombrie 2011 15:51

jmbgne BLeiYm zkoqclrmtbvc

23 octombrie 2011 14:04

Dasia At last! Someone who understands! Thanks for ptsonig!

22 octombrie 2011 22:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.