Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Luminiţele de Crăciun din Capitală se vor aprinde anul acesta cu câteva zile mai devreme: pe 29 noiembrie, în ajunul sărbătorii Sfântului Andrei, la ora 18:00. Tot atunci se vor deschide şi porţile târgului oficial de Crăciun al Bucureştiului – „Bucharest Christmas Market.

Anul acesta, luminile de Crăciun se vor aprinde mai devreme în Bucureşti. Astfel, sâmbătă, 29 noiembrie, la ora 18:00, locuitorii Capitalei sunt invitaţi să ia parte la momentul ce anunţă sosirea sărbătorilor de iarnă.

În aceeazi zi se deschid, în Piaţa Universităţii şi în Parcul Cişmigiu, târgul oficial de Crăciun al Bucureştiului – „Bucharest Christmas Market.

Astfel, timp de o lună, între orele 10:00 şi 22:00, bucureştenii vor putea să cumpere cadouri şi obiecte ceramică pictată, lemn cioplit, icoane şi pânzeturi brodate, costume şi măşti tradiţionale, jucării din lemn şi instrumente muzicale, globuri pictate manual, coroniţe din crengţee de brad sau ghirlande şi lumânări parfumate. 100 de comercianţi vor fi prezenţia la târg, se arată într-un comunicat remis de Primăria Capitalei.Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.