Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele ales, Klaus Iohannis, va discuta, la Chișinău, cu șeful Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, și va avea o întâlnire neoficială cu președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofte, conform Mediafax.

Departamentul de comunicare al PNL a anunţat, printr-un comunicat, vizita pe care Klaus Iohannis, președinte ales al României, o va face, vineri, la Chișinău.

"Domnul Președinte Klaus Iohannis va avea discuții oficiale cu Președintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, domnul Vlad Filat, și o întâlnire neoficială cu domnul Nicolae Timofte, Președintele Republicii Moldova. De asemenea, domnul Președinte Klaus Iohannis se va întâlni cu reprezentanții mass-media din Republica Moldova", menţionează sursa citată.

Klaus Iohannis va fi însoțit în această vizită de președintele PNL Vasile Blaga și de prim-vicepreședinte PNL Mihai-Răzvan Ungureanu.

Surse oficiale au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că președintele ales, Klaus Iohannis, va face o vizită la Chișinău la finalul acestei săptămâni și o altă vizită în Statele Unite ale Americii, înainte de depunerea jurământului în plenul Parlamentului și exercitarea efectivă a mandatului.

Integral pe România Liberă